Hoi, ik ben Moniek.

    Psycholoog & Counsellor

Zoek je iemand die Rust uitstraalt, Positief, Onbevooroordeeld is en Structuur kan aanbrengen?

Dan zit je bij mij goed!


Zelf ben ik op jonge leeftijd begonnen met werken en heb inmiddels een lange carrière achter de rug. Ik heb verschillende functies vervuld in de omgeving van Amsterdam. Dit heeft me geleerd met veel verschillende mensen samen te werken, snel overzicht te krijgen en structuur aan te brengen. Thema’s van verschillende invalshoeken te bekijken, belangen af te wegen. Ik heb daardoor een breed beeld en een groot inlevingsvermogen gekregen.


In 2018 heb ik de studie psychologie afgerond en werd bevestigd dat ik graag bezig ben met persoonlijke ontwikkeling. Ook ik heb mijn uitdagingen gekend en kom ze nog steeds tegen. Wel hebben zij mij inmiddels veerkracht gegeven. Naast de kennis en vaardigheden vanuit mijn opleiding breng ik rust en volledige aandacht. Wat je gevoelens en gedachtes ook zijn, er is altijd begrip en vertrouwen.
Luisteren naar anderen gaat mij van nature goed af en doe ik graag. Daardoor vallen de kleinste details mij op en dat is soms net wat je nodig hebt. Iemand die luistert en doorvraagt, waardoor je kunt achterhalen waarom je vastloopt. Om vervolgens samen een plan te maken hoe je weer een volgende stap kunt zetten. Wil je verder kennismaken? Neem contact met mij op.


Opleidingen en Registraties

Hieronder staan een aantal opleidingen genoemd die mij gevormd hebben en registraties die er voor zorgen dat ik op niveau blijf.  Aanvullend heb ik verschillende cursussen gevolgd, mocht je hier meer over willen weten, kan je altijd bij mij informeren. 


  • Toegepaste Psychologie
  • Specialisatie Coaching
  • Opleiding Counselling- psychologie
  • Aspirant lid Registercounsellor ABvC
  • Lid en geregistreerd Toegepast Psycholoog bij de Nederlandse beroepsvereniging